Een greep uit de opdrachtgevers van El!en.

Voor SKODA vertaalde El!en een commercial in het Nederlands. Ook schreef zij de teksten voor een nieuwe webshop voor de Nederlandse markt.
Voor de gemeente Krimpen schreef El!en de voice-overteksten van twee nieuwe promotiefilms. Voor het magazine van de gemeente schrijft zij artikelen en interviews.
De Nieuwe Kerk Delft ondergaat een ingrijpende restauratie, waaronder een herinrichting van de koninklijke grafkelders. El!en verricht voor dit ambitieuze project diverse PR- en communicatieactiviteiten. Zo schreef zij een communicatieplan en een brochure en werkte zij mee aan het ontwerp van een speciale website over de restauratie. Op deze site publiceert zij regelmatig blogs en interviews.
Hof Hoorneman Bankiers is een eigenzinnige vermogensbeheerder die gespecialiseerd is in valuebeleggen. El!en schreef voor deze bank diverse interviews.
Erdee Media Groep is een mediabedrijf dat zich met een uitgeverij, een tijdschrift en een landelijk dagblad richt op een breed christelijk publiek. El!en ontwikkelde een nieuw concept voor de commerciële bijlagen van de Erdee Media Groep. Deze bijlagen vulde zij tevens volledig met tekst en beeld. El!en tekende de verhalen op van talloze ondernemers, van slager tot schoenmaker, van modezaak tot bouwmarkt. Van deze magazines verzorgde zij ook de eindredactie. Voor het dagblad schreef El!en verder een grote hoeveelheid nieuwsberichten, interviews, recensies, reportages, achtergrondartikelen en columns.
Voor Woonvisie Makelaars in Rotterdam schrijft El!en blogs over financiële thema’s.
De Stichting Onterfd Goed ontwikkelde een model om voor verweesde of overbodige museumcollecties een nieuwe eigenaar of bestemming te vinden.De stichting schakelde El!en in om verslag te doen van een serie debatten over de toekomst van de museumwereld.